Cand am devenit atat de jegosi?

In primul rand, ieri am dat share unei poze in care un tip o intreba pe Simona Halep de unde si-a luat hainele (pe care le purta fata la Wimbledon). Tampit rau comentariul. Am aflat cateva minute mai tarziu ca tipul facea parte din Ilariant (primii vloggeri romani) si ca e trolling. Am muscat-o.

Astazi imi apare in timeline poza unei batranici. Textul de sub poza zicea ca are 85 de ani si ca munceste in constructii ca sa aiba bani pentru cei 21 de nepoti, toti cei 5 copii ai dansei fiind morti. Senzationalul povestii m-a facut sa caut poza pe Google Images. Am gasit cateva rezultate - poza era luata de pe net, de pe siteuri rusesti.

Dar vreau sa vedeti cat de jegos e tipul care a pus poza pe Facebook.

Cand naiba am ajuns atat de jos doar pentru a primi aprecieri si validare pe internet? Rar mi se intampla sa ma intristeze ceva vazut pe retelele sociale. Astazi am patit-o.

Buna poza pe care a pus-o Ellunes ieri.

Tweet

About Author: Andrei

4 thoughts on “Cand am devenit atat de jegosi?

 1. L.
  July 2, 2015 at 14:51

  Tipul cauta atentie, atata tot. Atentie care probabil se va concretiza fie in cresterea numarului de “fani” (vad ca are 20.000 de followeri), fie in cresterea vizibilitatii in grupul sau de prieteni, fie in ambele.
  Dac-ar fi sa-mi dau cu parerea, as zice ca vrea sa agate - iar atentia pe care-o obtine cu astfel de postari ii mai poate deschide din usi (“vai ce fecior sufletist si de treaba, cum sa nu iesi cu el la un suc ?”). Dar e doar o banuiala, argumente n-am.

  Ai intrebat in titlu “cand am devenit atat de jegosi?”. Ca popor, n-am devenit. Cred ca eram deja. Doar ca Facebook-ul a usurat foarte mult cresterea “vizibilitatii”, iar manifestarile unora ca si tipul asta ajung mult mai usor la audienta.

 2. Cătălin Corozanu
  July 2, 2015 at 16:21

  Ideea nu este CÂND am ajuns jegoși, pentru că răspunsul acestei întrebări este simplu.. am ajuns jegoși când au început să aibe acces la rețelele sociale toți proștii, ar fi fost mai ok ca pentru ați putea face cont pe orice rețea socială să fii nevoit să dai un test, dacă-l luai, era ok, nu, nu puteai să-ți faci cont. Întrebarea mai pertinentă este.. DE CE?

 3. Teodora
  July 3, 2015 at 09:24

  Mi se pare că prostia are așa un succes pe facebook și că nu există nici o șansa de-a o deșteptăci.

 4. Pingback: Linkuri de weekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *