Lupta cu haterii e indreptata gresit

In primul rand, acest clip.

Discutia pe care tipa vrea s-o starneasca nu e neaparat despre hateri, ci despre cum toti suntem frumosi. Un subiect pe care o sa-l abordez cu alta ocazie. Vreau sa zic doua lucruri legate de hateri si hate speech.

Cred ca lupta cu haterii e dusa in directia gresita. In lipsa unor legi solide care sa-i pedepseasca pe cei care au facut scopul vietii lor hatereala altora pe internet, la scoala, in mediul lor social, ar trebui ca fiecare sa lucreze mai mult la psihicul lui.

Prosti vor fi INTOTDEAUNA, astia se mai si inmultesc intre ei, copiii lor sunt aproximativ la fel. Toti avem frustrari, toti avem zile proaste, toti am vrut la un moment dat sa-i tragem pe altii in jos doar ca sa parem ca am iesit din groapa noastra cu gunoi, toti am avut momente de invidie de aia negativa, rautacioasa. Ganditi-va ca sunt oameni care nu vad mai departe de frustrarile lor, de neajunsurile lor, de invidia pe care le-o poarta celor care reusesc ceea ce ei nu pot. Hatereala ca stil de viata, daca vreti.

In loc sa facem campanii impotriva haterilor, mai bine facem exercitii cu mintea noastra pentru a intelege de ce se comporta unii atat de aiurea, de ce incearca sa ne doboare, cum ii hranim si cum ii putem ignora. Cea mai la indemana strategie care la mine functioneaza: Maka, is prosti, is multi, vor fi intotdeauna, cand pleaca ei, vin altii, cand obosesc ei, vin ceilalti din cardasia lor. Mustesc de frustrari, unora le lipseste o tigla de pe casa, au ochii injectati de ura, de dispret pentru orice, din rutina lor zilnica face parte gasirea defectelor la altii, se hranesc cu supararile pe care le provoaca celor pe care incearca zi de zi sa-i deranjeze.

N-avem legi, nu cred ca o sa avem prea curand politia haterilor, poate cel mai bine e sa lucrezi la psihicul tau ca sa poti trai linistit cu gandul ca vorbele lor is nimicuri venite de la oameni de nimic. Si stiu, nu toti au un psihic beton, foarte multa lume e sensibila, dar trebuie sa gasim exercitiile necesare, activitatile potrivite si oamenii frumosi care ne pot ajuta sa betonam partea asta de creier – haterul e un nimeni, cel care te agreseaza mereu la scoala e tampit, distrusii de pe retelele sociale care iti analizeaza orice chestie cu care te expui au o viata foarte trista.

haters-tears

haters-criticism

haters-profile

Sursa foto 1, 2, 3.

About Author: Andrei

One thought on “Lupta cu haterii e indreptata gresit

  1. maddy
    July 7, 2015 at 09:32

    nu inteleg nevoia de a te expune asa in fata a unui public format din milioane de oameni. oamenii te critica pe net si daca esti perfecta gen candice swanepoel, daramite cand arati ca un om normal sau mai ai si defecte…
    sentimental clipul dar nu`i plang de mila. cat despre cei care lasa comentarii urate, nu ai cum sa`i opresti. te expui pe net la niste straini, te expui la pareri de bun simt si la insulte oribile, nu e poate controla treaba asta. oricum la sfarsitul zilei ea face bani din treaba asta si altii scriu prostii ca sa se simta mai bine. toata lumea e fericita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *