O fata ‘prea mare’ pentru modeling

N-am inteles niciodata prea bine modelingul. Singurele mele tangente cu domeniu is prezentarile fetelor de la Victoria’s Secret, doar atunci cand e vreun artist tare pe scena. Oricum, 90% dintre fetele alea is un pic prea slabe pentru gusturile mele.

Dar fata de mai jos se plange ca nu are oferte de job ca si model pentru ca este prea lata in solduri, fundul ei e prea mare. Industria asta naste monstri. Adolescentele vad de cata admiratie au parte fetele din modeling, afla masurile necesare pentru a putea avea o sansa ca model (deci fata dorita de multi barbati, purtata prin toata lumea, aranjata de zeci de oameni, cu cele mai bune produse) si se gandesc ele asa, cu mintea de adolescente, ca nu se incadreaza in ceea ce oamenii numesc frumusete. Iar suedeza de mai jos pune gaz pe foc, desi e, din punctul meu de vedere, frumusica si deloc mare/lata/grasa.

Si nu consider ca fata are o drama, nu trebuie neaparat sa fie model, dar exemplu dat de industria in care vor multe fete sa munceasca e nociv.

About Author: Andrei

14 thoughts on “O fata ‘prea mare’ pentru modeling

 1. maddy
  August 27, 2015 at 15:41

  tot ce am retinut e ca a folosit de 100 de ori ‘too big’. nu`s rea, dar modelele chiar nu ar trebui sa vorbeasca. n`au nimic de zis.

  • Andrei
   August 27, 2015 at 15:46

   maddy being maddy :))

   • maddy
    August 28, 2015 at 09:09

    hehe :>
    putea sa zica in 5 secunde ‘corpul meu pe care toata lumea il vede ca slab e considerat masiv de catre cei din industria modei si gasesc treaba asta gresita’.
    pentru mine e la fel de enervanta ca si grasele alea care pretind ca ‘real women have curves’ si ca sunt multumite asa cum sunt, apoi pescuiesc complimente anonime de la alte grasane de pe net.

  • marin
   May 18, 2016 at 01:46

   fata a vorbit concis, la obiect, fara exagerari. faptul ca nu ai inteles tu ce vrea sa spuna nu e vina ei. eu zic sa-ti vezi de ale tale.

 2. August 28, 2015 at 09:41

  De ceva timp am invatat sa nu inghit orice informatie primesc, ci sa pun un pic de sare pe ea, in alte cuvinte sa caut un pic mai adanc inainte de a lua vorbele cuiva ca fiind adevarate. In cazul asta am citit comentariile de la video-ul asta si printre altele am gasit asta:

  “Last year you almost reached the final of Sweden’s Next Top Model. So clearly the industry doesn’t think you’re too big.”
  “When did this change in the industry happen? Because earlier this year you were representing Hunkemöller, a huge lingerie chain. And in February you were still signed to an agency? So how did this shift in standards happen so fast? Sounds like BS to me, to be honest.”

  In alte cuvinte, e foarte posibil ca fata doar sa ceara atentie 🙂 Iar avand in vedere ca are peste 2 milioane de vizualizari la clipul asta, se pare ca a primit-o.

 3. radu
  August 28, 2015 at 14:12

  Oho, saraca printesa realizeaza ca nu ea creeaza standardele in frumusete, ci niste babe si mosi care conduc industria asta a medelingului, pe mine ma scarbesc si modelele alea bbw sau cum le-or zice, ele promoveaza cica corpul natural al femeii, dar nu e nimic natural in grasimea excesiva plus ca sunt la fel de fotosopate ca alea slabe prin reviste, imagini. Fotomodelele de succes sunt curvele de lux a cuiva care trage sfori pentru ele sa para ca au si ele o cariera, le ridica stima de sine.

 4. Andrei
  August 28, 2015 at 18:23

  radu, nu generaliza, man, nu toate fotomodelele de succes sunt curve.

  • radu
   September 3, 2015 at 13:39

   de acord, pe langa curve mai sunt unele si ruda cuiva in industrie.

 5. August 31, 2015 at 11:44

  se poate face programator web 😀

  toata lumea cauta programatori in PHP 😛

  • May 15, 2016 at 17:28

   M-a facut sa rad copios, cred c-ar scrie Javascript ca pe poezie si-ar manca PHP intins pe paine.

 6. L.
  August 31, 2015 at 12:08

  De acord ca industria asta naste monstri si impune niste standarde gresite, pe care din pacate multe adolescente / tinere le iau “de bune” si isi distrug viata si sanatatea incercand sa se conformeze acelor standarde.
  Nu stiu exact ce i-au spus agentiile de modelling fetei din clip, vad ca insista pe soldurile “too big”. Ce stiu insa e ca unul din standardele acelea cretine din modelling presupune ca soldurile sa nu fie mai late decat talia. Probabil ca asta e situatia in cazul ei si de-acolo vine povestea cu “too big”. Oricum, am impresia ca fata cauta atentie – pe care-a si primit-o de altfel, din belsug.
  My 2 cents.

 7. September 8, 2015 at 16:58

  Ioai, care ”too big” ca e aproape perfecta!? :))

 8. October 1, 2015 at 11:33

  Fiecare cu propriile preferinte. Nici eu nu sunt fac modeling. Fetele alea sunt anorexice. Mie imi plac mai cu forme. Iar la parte cu crearea de monstrii ai mare dreptate. Nu stiu unde se indreapta lumea asta. Suntem tot mai tampiti 🙂

 9. May 17, 2016 at 09:28

  Too big? :)) N-are un gram de grasime pe ea. Daca si ea e grasa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *