Am o noua pasiune: video content

Nu stiu exact de cand, dar bag de seama ca am o noua pasiune: content video pentru internet. Am vazut in ultimele saptamani cateva creatii foarte, dar foarte misto pe Youtube si Vimeo. Urmaresc un daily vlogger care e Dumnezeul vloggingului de pe YT. Chiar astazi am inceput un curs online de digital storytelling: Filmmaking for the Web. Cursul il gasiti aici.

Pana invat eu ce si cum, va pun mai jos cateva clipuri incredibile. Salvati-va linkurile, uitati-va intr-o seara, cand aveti timp. Stiu, toata lumea recomanda clipuri pe net, dar cred ca astea merita atentia voastra.

Denali, trista poveste a unui caine si a stapanului sau, narata din perspectiva animalului.

Down To Nothing e filmat si editat in asa fel incat mi s-a facut pielea de gaina. Cu poveste, cu emotie, cu ce trebuie.

24 Hours in Istanbul e filmat de unul dintre fratii Harries (JacksGap), e unde as vrea sa ajung cu felul in care misc o camera si editez mai apoi.

Nu cred ca deranjeaza pe nimeni ca ultimele doua is branded content, nu? Cand rezultatul e atat de misto, nici nu-ti pasa. Dar cu siguranta The North Face sau Marriot Hotels nu le-au cerut like-uri pe pagina de Facebook, vanzari mai mari sau reach. Dar despre asta poate vorbim altadata.

De final, va las cu umila mea incercare de a suprinde in maxim 5 minute cele 5 zile petrecute de curand in Bucovina. Daca aveti ceva sfaturi, idei, linkuri utile sau critici constructive, va foarte invit sa-mi lasati.

About Author: Andrei

5 thoughts on “Am o noua pasiune: video content

 1. September 29, 2015 at 12:56

  Videoul lui ‘jacksgap l-am vazut, ca ii urmaresc pe Jack si Finn de ceva vreme. Chiar e misto rau.

  • Andrei
   September 29, 2015 at 15:34

   E superb!

 2. adizzy
  October 3, 2015 at 03:43

  “Urmaresc un daily vlogger care e Dumnezeul vloggingului de pe YT” – cine? cine? 😀

  • Andrei
   October 3, 2015 at 06:03

   adizzy, pe asta chiar n-as vrea sa-l dau 🙂

 3. December 25, 2015 at 23:45

  Ca de la un prieten pe care nu îl cunoști și care.. Oarecum…urmează același drum: felicitări & succes pe mai departe! Drumul e lung, dar frumos…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *