Despre ‘prietenii’ care posteaza mizerii pe Facebook

N-am gratare mancate cate avantaje gasesc accesului la internet, dar Doamne, cum poate sa indobitoaceasca Facebook-ul ala. Asta cu McD vs Jamie Oliver e doar unul dintre sutele de cazuri. Si unii ti-s prieteni ori cunoscuti, ai stat cu ei la masa si pareau mobilati la mansarda. Sau cel putin nu asa de naivi, nu atat de creduli, nu ATAT DE USOR de influentat. Incepi sa-ti pui intrebari legate de feeling-ul pe care credeai ca-l ai la oameni.

Orice, frate, ORICE poti sa le dai, ca iau de buna. Nu conteaza site-ul pe care a aparut stirea, senzationalul, leacul ala incredibil (vezi aici cum te ajuta ceapa pusa pe talpa!!! - mor cand vad, o data la cateva zile, solutia asta miraculoasa). Desi is la cateva click-uri distanta de a verifica stirea - ia in mortii tai doua idei din articolul ala si cauta-le (in engleza) pe Google, ia poza aia care pare senzationala si incredibila si caut-o pe Google images sa vezi unde a mai aparut -, ei inghit galusca din prima.

Si faci curatenie intre prieteni, ca te saturi efectiv, dar cumva nici nu vrei sa te inchizi in bula ta, doar cu oameni care au aceleasi pareri ca ale tale, care dau mai departe doar articole pertinente, sa crezi ca Romania e plina doar cu indivizi ca tine si ai tai (un articol pe subiect). Ma apucasem ieri sa las comentariu unei tipe pe care o cunosc in viata reala, era o mizerie de share, dar m-am oprit dupa doua randuri pentru ca am realizat ca s-ar putea sa nu inteleaga si ma enervez sau sa ma ia peste picior si sa ma enervez.

Toti am fost si vom mai fi naivi, dar cand vine vorba de lucruri cu care s-ar putea sa-i indobitocesti si pe altii, hai sa mai verificam de doua ori inainte, hai sa ne punem semne de intrebare, hai sa ne gandim la o consecinta macro: nu schimbam nimic in a treia cea mai jenanta tara din Europa daca postam pe Facebook articole de pe cocoonro, expunerecom, stiripesursero, criticatacro, nationalistiro, efemeridero, infoalertro, comisaruro, onlinereportro, dcnewsro, cydro, activenewsro, nuvro, stirinefiltratero, fluierulro, stiri-extremero, exclusiv24net, roblastingnewscom, inliniedreaptanet, napocanewsro, ortodoxmd, doxologiaro, bn24ro, stirilerotvro, lovendalro, gandesteorg.

Tweet

About Author: Andrei

4 thoughts on “Despre ‘prietenii’ care posteaza mizerii pe Facebook

 1. John Doe
  December 9, 2015 at 16:16

  M-am regasit in fiecare cuvant.

 2. ipvwvi
  December 16, 2015 at 01:47

  ai uitat de makaveliscom.
  ai uitat sa-mi apropi comentariul, prin care nu vad nimic rau a-l aproba.

  • Andrei
   December 17, 2015 at 17:32

   ipvwvi, n-am uitat de blog. N-am uitat sa-ti aprob comentariul, pentru nu-l vad, nu l-am gasit nici in spam.

 3. Iordache
  December 25, 2015 at 10:24

  Cred ca din cauza porcariilor postate de ,,prietenii mei,, pe facebook, mi-am inchis contul. Deja aveam analfabeti in lista care dadeau share la Imagini cu texte destepte, pe care cred ca nu le intelegeau prea bine..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *