Noile argumente si frici ale romanului ce nu accepta homosexualitatea

Dupa 6 zile in care am stat si-am citit toate comentariile pe care le-am primit la vlogul despre Liana Stanciu si romanii ce nu inteleg homosexualitatea, pot sa va fac lista cu noile argumente si frici ale celor care ar semna oricand petitii ce interzic anumite drepturi.

1. Romanului ii este teama ca pe Pamant vor mai exista doar homosexuali. Cine mai face copii daca toti vor fi homosexuali?! Inca nu am inteles de unde teoria ca toata populatia globului va iubi doar persoane de acelasi sex, dar in general e greu sa intelegi prostii. Previziunile arata ca vom fi 9 miliarde in 2050, dar ei sunt stresati ca rasa umana va disparea.

2. Romanul a citit o stire despre casatorie intre om si cainele lui si acum stie sigur ca asta urmeaza. Da, nu vor sa accepte casatoriile dintre oameni de acelasi sex pentru ne vom indrepta spre legalizarea pedofiliei si a zoofiliei. Ca a citit el pe un site obscur.

3. Romanul considera ca daca cuplurile gay ar adopta copil, si pruncul ala va fi tot gay. Pentru ca fuck logic. Va las un link - fata asta ar fi ucisa cu pietre in Romania, ca e atat de ‘gresita’ povestea ei.

4. Eu is prost, gay si, evident, trimisul satanei pe Pamant. Si toti cei care gandesc ca mine sunt prosti, gay si trimisi de satana. Noi distrugem lumea asta.

5. Romanul iti doreste din suflet ca al tau copil sa fie gay, sa se bucure de necazul tau. Tot cu placa asta - cum ai reactiona daca copilul tau ar fi gay? Pentru ca el i-ar corecta comportamentul, i-ar rupe picioarele, ar baga orice gay in spital. Nu ma credeti? Cititi postarea asta a Corinei Bacanu.

Mai jos aveti vlogul. Cand aveti timp si chef, intrati si cititi comentariile. Tot ce am scris mai sus am vazut si citit acolo. Nu toti sunt impotriva, mai avem si oameni care inteleg toleranta si mai inteleg faptul ca diferit, in cazul asta, nu inseamna gresit.

Tweet

About Author: Andrei

5 thoughts on “Noile argumente si frici ale romanului ce nu accepta homosexualitatea

 1. Ioana
  May 30, 2016 at 15:27

  De acord ca romanii sunt inca trist de inapoiati, pe acest subiect si pe atatea altele. Totusi vad o miiica schimbare/evolutie. Am lasat link-ul asta la postarea (again, oarecum surprinzatoare) asta a lui Cetin http://whatweknow.law.columbia.edu/topics/lgbt-equality/what-does-the-scholarly-research-say-about-the-wellbeing-of-children-with-gay-or-lesbian-parents/ si nu mi-a zis nimeni ca sunt proasta/gay/etc, am primit like-uri destul de multe chiar.

  Argumentul religios e complet deplasat in 99,9% din cazuri, pentru ca aceiasi indivizi care aduc acest argument incalca “prevederile” bibliei in fiecare zi. Orice argument despre efectul negativ asupra societatii e clar deplasat (vezi link-ul). Este vorba, banal, de mentalitatea de ev mediu in care ne balacim, datorita sistemului de educatie depasit si puterii exagerate a bisericii in societate.

 2. maddy
  May 30, 2016 at 15:51

  imi place argumentul “cum ai reactiona daca copilul tau ar fi gay?”
  pai in mod sigur as fi trista ca aproape toate lumea din jurul lui il uraste numai pentru ca in privat face lucrurile altfel decat majoritatea 🙁

 3. Dojo
  May 30, 2016 at 23:22

  Cum as reactiona daca fii-mea s-ar iubi cu gagici? Cum zice Maddy, m-ar intrista, ca stiu ce suturi isi va lua de la tot felul de nechemati. In rest? Sa fie ele sanatoase si sa se iubeasca. Eu pentru ea imi doresc un partener (in mod ideal mascul, acu’ nu se rupe ceru’ daca e femeie) care sa o iubeasca si sa o respecte. Daca va fi macar pe sfert atat de fericita cum e ma-sa cu ta-su, eu zic ca a castigat lozu’ cel mare.

 4. Dani
  May 31, 2016 at 18:11

  Inteleg ce zici, dar de ce sa ii obligam pe oameni sa accepte homosexualitatea? Unii cred ca homosexualitatea e ceva normal, altii nu. Fiecare parte are argumentele ei. Evident, unele argumente sunt stupide (cele pe care le-ai enumerat), dar nu toate.

  P.S Petitia aia impotriva homosexualilor e o mare prostie.

 5. Alexandru Ciocan
  June 9, 2016 at 21:16

  pff, ăsta e un subiect care nu se poate discuta cu românii. Românii sunt îngrămădiți în gândire, asta ca să nu le zic direct proști.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *