Cum au reactionat userii la schimbarea logo-ului Instagram

Cand eram mic, sambata dimineata ma trezeam si ma uitam pe RTL (nemti), la desene, dar principala atractie o reprezentau reclamele. Erau reclame la jucarii si dulciuri. N-aveam in Romania asa ceva, dar ma uitam doar pentru a putea sa-mi imaginez cam ce isi pot cumpara altii de la supermarketul din oras.

Cumva, pe acelasi film ma baga si Instagram. Pentru mine, Instagram e reteaua sociala premium. In sensul ca e singura retea unde nu dau de foarte multe mizerii. Oamenii pe care ii urmaresc pun poze alese, in tab-ul Explore vad, in 95% din cazuri doar fotografii bune si foarte bune (sa fim sinceri, cele mai slabe poze din Explore is facute de romani). Nu postez cu saptamanile, pana gasesc ceva ce imi place, pentru ca acolo vreau sa pun doar fotografii de o anumita calitate (dupa standarde proprii).

Am facut introducere de doua paragrafe doar ca sa va spun cat de mult mi-a placut cum au reactionat cativa dintre cei mai mari fani Instagram, dupa ce acesta si-a schimbat logo-ul. Personal, imi place cum arata, imi place si noul design al platformei, stiu ca au fost facute de niste oameni ce nu fac manele. Va las cu pozele.

About Author: Andrei

4 thoughts on “Cum au reactionat userii la schimbarea logo-ului Instagram

 1. May 12, 2016 at 13:45

  Mie imi place noul design de la Instagram. Mereu am apreciat simplitatea. ^_^

 2. May 13, 2016 at 21:22

  Arata bine. Ca si pe Twitter, zgomotul lipseste de pe Instagram. Sper sa nu se schimbe asta.

 3. Dan
  May 21, 2016 at 08:54

  Din pacate, ala a fost fumul care a acoperit adevarata schimbare. Odata cu schimbarea logo-ului s-a renuntat si la afisarea cronologica, urmand ca, pe viitor, pozele sa-ti apara in functie de cat platesti.

  Pana atunci o sa vedem dimineata apusuri de soare si rasarituri la ora 12…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *