Cu ce am ramas dupa doua saptamani prin Europa

Da, nu stiati ca am fost plecat, ca n-am pus nimic pe Facebook. Consider ca 95% dintre pozele de concediu nu transmit nimic, nu-ti dau nicio stare buna, autorul lor nu reuseste mai niciodata sa spuna o poveste. Asa ca am evitat.

Dar raman cu niste lucruri din concediul asta:
- cu drumul Alba Iulia - Madrid, intr-o dubita, mereu la mijloc, intre cei doi soferi. Urasc sa zbor, dar au fost vreo 35 de ore grele. Am o varsta deja… 🙂
- cu doamna de o varsta considerabila care le multumea soldatilor ce patrulau pe Promenade de Anglais, in Nisa
- cu locul din Nisa unde oamenii au depus o floare, o fotografie, o jucarie de plus sau gand bun pentru cei plecati si pentru cei ramasi indurerati. Efectiv ti se pune un nod in gat si te frustreaza intrebarea: de ce cacatu’ asta?

nice-promenade

- cu statia asta de metro din Madrid, pentru ca… civilizatie si pentru ca hai sa nu ne intereseze ce nu ne afecteaza. In mai multe zile m-am plimbat prin cartierul foarte prietenos cu comunitatea LGBT - e mai misto, linistit si creativ decat multe alte locuri. Doar noi (voi, astia ramasi in evul mediu) ne facem probleme in capul nostru.

madrid-lgbt-chueca-station

- cu cata opulenta si curve (romance si rusoaice) exista in Monaco
- cu felul in care stiu austriecii sa faca turism - un lac, in mijlocul unor munti, dar la receptie aveau zeci de pliante cu diferite activitati pe care le poti face in zona.

Si, mai ales, cu cladiri, privelisti, apusuri si momente la care nu am acces acasa. Mai jos aveti clipul meu de vacanta, o poezie (da, azi n-am chef sa fiu modest, stiu cand produc ceva foarte bun).

Tweet

About Author: Andrei

One thought on “Cu ce am ramas dupa doua saptamani prin Europa

  1. Denisa
    August 9, 2016 at 17:25

    Vaaai, cum îți permiți să vorbești așa despre doamna Mihaela Rădulescu?

    Faine imagini. Welcome back!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *