Pentru cei care spun ca nu se mai face muzica buna

Oamenii care spun asta ma enerveaza la fel de mult ca fanii comunismului. Sustin ca nu se mai face muzica cum se facea pe vremuri, dar se numeste nostalgie, tati, si ne folosim toti de ea ca sa ne dea o stare buna, sa ne simtim bine cu amintirile noastre. Exista muzica buna si in 2016.

Prima oara cand am auzit piesa asta credeam ca e cantata de o femeie. Apoi, cand am vazut prima oara videoclipul de mai jos, am crezut - pana la prima cautare pe Google - ca am in fata un barbat diferit. Dar nu, Laura Pergolizzi sau LP, cum e numele de scena, e o femeie foarte talentata.

Piesa, interpretarea si personajul acestui artist reprezinta dovada ca inca se mai face muzica buna. Doar ca e ascunsa dupa molozul muzicii pentru mase. Lasa de la tine 5 minute din ziua si vei vedea ca nu vorbesc lemne. Iar data viitoare cand vei fi frustrat ca faci lucruri de calitate, dar nu le vede/apreciaza pe cata lume ai vrea tu, gandeste-te ca tipa asta, cu tot ce poate ea la microfon, a strans 8 milioane de vizualizari. ‘Anaconda’ lui Nicki Minaj are 600 de milioane.

Tweet

About Author: Andrei

7 thoughts on “Pentru cei care spun ca nu se mai face muzica buna

 1. Bogdan
  August 22, 2016 at 16:10

  Pai… o melodie, a unei artiste obscure, e dovada ca se mai face muzica buna? Cam ce melodie, din topurile de astazi, crezi ca va mai fi ascultata de copiii nostri? Ca eu (mai ascult) Pink Floyd, Beatles sau altele pe care le-am vazut in colectia de casete ale parintilor. Dar, zic eu, ca de prin 2000… Nimic. Hai, sa mai fie cateva melodii, dar formatii gen Queen? Cu zeci de hit-uri? Nada. Tzatzaraie, buci, hit-uri de o vara. Fac bani un an, gata, alte tzatzaraie ptr. la anul. Asta nu inseamna ca nu sunt cateva piese. Dar muzica de masa e un cacat. Artistii mari de acum sunt slabi. Sau crezi ca, peste 20 de ani, copilul tau va gasi fix piesa asta si va zice…Da, tata, muzica, nu vrajeala… Nu, va da de alde Minaj si compania.

  • nexam
   August 22, 2016 at 17:38

   Absolut corect! Exista muzica buna prin niste nise, dar muzica mainstream e praf. Comercialul si facilul dicteaza, din pacate.

  • Andrei
   August 23, 2016 at 18:15

   Bogdan, n-am timp acum, dar poate revin cu o lista de piese care vor fi fredonate si peste 20 de ani, piese din topurile ultimilor 5 ani. La fel cum sunt si piese din topurile anilor 80-90′ care sunt niste mizerii.

 2. Ciprian
  August 23, 2016 at 11:00

  veti gasi pe youtube un cover al ei pentru Halo a lui Beyonce. piesa in esenta e buna dar acu’ 10 ani cand a fost lansata, n-ar fi fost vanduta de o lesbiana creata, fara tzatze si care seamana cu Bob Dylan, adica destul de departe de standardele de frumusete feminine ale momentului. pe de alta parte, piesa a fost ignorata de pretiosi d’astia cu pinkfloizi si bitalsi fix din cauza de Beyonce dar partea buna e ca astia sunt putini. oamenii nu cumpara muzica, oamenii cumpara context. iar LP nu e obscura, face muzica de mult timp. iar acum, in era gender equality, LP e un produs vandabil.

 3. Ciprian
  August 25, 2016 at 10:35

  si vezi aci https://www.facebook.com/events/1642594792699161/

  • Andrei
   August 25, 2016 at 13:53

   Ciprian, Bucuresti, nu, nicio sansa.

 4. Dani
  August 31, 2016 at 13:23

  Se face muzica buna in Romania. Problema e ca cei care fac muzica buna nu au nici un fel de sustinere. Este foarte greu sa intri in industria muzicala. E si mai greu sa rezisti acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *