Am gasit un bucatar care trebuia sa mai puna sare in mancare

Probabil nici voi nu ati auzit vreodata, in vreo emisiune sau program de cooking, ca bucatarul, dupa ce gusta mancarea la care vrea sa ne pacaleasca ca a muncit doar 20 de minute, sa spuna ca ii lipseste ceva. Ai dracu, intotdeauna astia condimenteaza perfect de la prima mana, fara sa fie vorba de alte ajustari. Mhm.

Pana zilele trecute, cand, dupa zeci de programe tv din bucatarie (ca ma si uit cand prind PaprikaTv), am intalnit un bucatar care a zis ca mai trebuie ceva pe mancarea lui. Doamne, exista asa ceva! Era unul dintre cei care sunt prezentati in Chef’s Table, cea mai tare serie cu bucatari despre care probabil acum auziti prima oara. Seria a facuta de Netflix si e filmata la nivel de 2016 (daca esti de parere ca nu e foarte important cum e filmat, incearca sa te uiti la programele romanesti de cooking).

Va dau niste ponturi:
1. Primele trei episoade sunt absolut fantastice. Absolut fantastice, repet.
2. Episodul 3, cu nebunul din Argentina, e preferatul meu de pana acum (am vazut doar primul sezon).
3. Netflix inca are oferta cu prima luna gratuita.

Nu te invata sa gatesti, nici idei de mancare nu cred ca-ti da, dar daca te intereseaza sa vezi cat de pasionati si nebuni sunt unii pentru gatit, daca vrei situatii sau conceptii ale unora care te pot inspira, daca vrei, nu stiu, sariti de pe fix in care sa te regasesti si sa-i admiri pentru curajul lor, baga cateva episoade din Chef’s Table. Nu e show de televiziune, nu se aseamana cu nimic din ce avem pe tv. Mergeti pe mana mea, e dementiala seria.

Tweet

About Author: Andrei

3 thoughts on “Am gasit un bucatar care trebuia sa mai puna sare in mancare

 1. Dan
  November 11, 2016 at 17:24

  Si pe mine m-au cucerit. Mai este si Chef’s table France (adica, Franta chiar nu putea sa stea laolalta cu restul lumii 🙂 la fel de bun, dar cu defectul ca n-are decat un singur sezon cu 4 episoade. Este impresionant ce fac oamenii astia si ma intreb cate alte milioane de potential chefs se pierd doar pentru ca n-au sansa sa fi remarcati sau apreciati la timp.

  • Andrei
   November 14, 2016 at 15:43

   Dan, poate ca e mai bine ca nu sunt descoperiti multi, ca ne-am satura de atatia bucatari.

 2. Capcana Soareci
  December 26, 2016 at 20:51

  Eu ma indragostesc de aproape orice productie Netflix, ma bucur enorm ca au oamenii au inceput sa-l foloseasca si la noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *