Inventii lipsa in secolul 21

Nu lipsesc doar masinile sau skateboard-urile zburatoare, ba nici in casa nu putem intra pe baza de amprenta. Dar parca asta nu ma afecteaza cu nimic, poate e mai bine ca nu sunt. Insa unele chiar ne lipsesc.

- Cola – sa se faca cumva sa nu mai ramana fara acid. Uneori, chestia asta se intampla cand mai era drag de 1 litru in sticla
- scobitorile – chiar nu se inventeaza altceva? Nu de alta dar atat e de nasol cand cineva de la masa ta se scobeste, fie si acoperit
- hartia igienica – inca din vremuri indepartate trebuie sa ne vedem cacatul intins pe hartia aia? Chiar nu mai este alta solutie??
- farfurii – par atat de stralucitoare si faine cand le vezi in magazin, dar dupa ce le aduci acasa si mananci din ele, urmeaza inevitabilul… spalatul lor. Si asa ti se face de urat cand vezi vreo 60 de cm de vase in chiuveta…
- colacul de la wc – asta nemultumeste si barbatii, si femeile. Ele se plang ca sunt reci si nici nu le vine sa se puna jos, barbatii au probleme cu femeile lor cand acestea ii streseaza cu ridicatul colacului
- mufele scart – la un moment dat trebuie sa le folosesti si pe astea. Si bagi mana pe dupa televizor, si te chinui, si nu iti intra pinii aia afurisiti. Ajungi sa scoti televizorul din mobila ca sa rezolvi treaba.

Tweet

About Author: Andrei

8 thoughts on “Inventii lipsa in secolul 21

 1. boboja
  October 16, 2009 at 23:21

  Mai dar comod mai esti tu..daca nu ar fi toate astea..nu crezi ca ai avea prea mult timp liber apoi? ce ai face daca n ar trebui sa speli vasele, sa umblii dupa mufele tv urilor ..despre hartia d WC..nu cred ca ai prefera sa iasa o mana de sub colac si sa te stearga fain frumos la fund..nu nu si iar nu:)

 2. mOntecOre
  October 17, 2009 at 00:33

  de acord cu cola…am devenit o mica paranoica in ce-i priveste acidul (asta din perspectiva altora ca din a mea sunt doar un om ce apreciaza lucrurile bune), si cu mufele, trebuie sa scot aparatele din priza sa le pot introduce…sau sa bag degetul, dupa caz.
  Exista masina de spalat vase. Daca nu, sufleca-ti usurel manecile, toarna un pahar de cola, da drumul la muzica and enjoy the ride. Mie-mi place sa le spal in astfel de conditii (optime).

 3. Ionut
  October 17, 2009 at 11:16

  Sau un fel de windows care sa si mearga …
  .-= Ionut´s last blog ..A halit-o în stil finlandez! =-.

 4. Deme
  October 17, 2009 at 13:50

  Mi-ai luat vorba din gură cu invenţiile. Oarecum. Adică şi eu voiam să scriu un articol despre chestii care încă nu s-au inventat, deşi este evident că avem nevoie de ele şi deocamdată eram la faza cu observatul, că aveam vreo 10 idei dar nu le-am notat şi acum încerc să-mi refac lista :))
  .-= Deme´s last blog ..Karaoke, baby! =-.

 5. Moroi
  October 17, 2009 at 14:26

  cola orice băutură carbogazoasă se “descompune” în contact cu oxigenul. De asta se pierde acidul în maxim 2 ore, pe când dacă o ţii “capsată” 3 ani va fi la fel de “fresh” ca din fabrică. Nu cred că este o soluţie la asta. E chimie elementară.

  scobitorile Nu ştiu la ce mese “simandicoase” te duci tu, dar eu ştiu că la codul bunelor maniere, îţi iei frumos scobitoarea şi te scobeşti la baie sau în orice colţ mai intim al încăperii. Este strict interzis să te scobeşti la masă. “Domnii” ăia pe care îi vezi că se scobesc la masă şi mai au tupeul să acopere cu cealaltă mâna (ei vor să pară rasaţi) sunt nişte melteni infecţi cu aere de snobi. Habar nu au cât sunt de penibili. Deci reguli s-au scris…dar cine să le respecte? Nu scobitorile sunt problema ci utilizatorul. Şi DA mai este o invenţie. “aţa dentară”. Din păcate procedeul este mai scârbos.

  Hârtia igienică Şi aici s-a inventat bide´-ul. Nu există casă de italian sau francez fără aşa ustensil în casă. Englezii şi nemţii habar nu au ce-i ăla. Problema este că trebuie să te ştergi oricum până te urci pe “tronuleţ” că dacă te apuci direct de treabă, cu toată apa aia, mie personal mi se pare cam scârbos.

  farfurii NEWS FLASH. Există maşină de spălat vase, şi nu de ieri de azi, ci de vreo 50 de ani încoace… Acum nici nu-i prea scumpă. Nu cred că sare de 4-500 de lei.

  colacul de la WC Nu văd unde-i problema ta? Noi îl ridicăm după femei, ele îl coboară după noi. Nimeni nu face un efort imens în acest demers. Nu văd de ce s-ar plânge ele? E mai mişto să îl găsească cu stropi galbeni??? Oricum la mine stă capacul jos tot timpul că mă piş în chiuvetă sau în cadă dacă e dimineaţă. 🙂

  Mufa scart În maxim 5 ani cred că va dispărea total de pe piaţă sistemul scart. Odată cu standardele HD şi full HD, se vor implementa alţi conectori.
  .-= Moroi´s last blog ..Fără titluri penibile. =-.

 6. Zorin
  October 17, 2009 at 17:40

  nu stiu; cola fara acid parca nu mai e cola; e ca o iubire fara dezamagiri…
  .-= Zorin´s last blog ..TACEREA SI FRIGUL =-.

 7. Diana
  October 30, 2009 at 15:21

  Exista aparate care faciliteaza intrarea in casa pe baza de amprenta… si multe altele mai complexe pe baza de semnaturi biometrice.
  Insa nu le pune nimeni pe scara comerciala larga, pentru ca multi inca sunt sceptici la asta si nu s-ar gasi multi cumparatori.

  Iarasi, s-a inventat masina de spalat vase si scaunele de WC cu incalzire si cu motoras care le ridica si le coboara… 😀

  La prima am atat de zis: Sa se inventeze nu numai la Cola.
  Si in plus, sa se faca o smecherie ca atunci cand e agitata sa nu tasneasca… sa se inventeze vreun acid special…
  .-= Diana´s last blog ..He who likes squirrels =-.

 8. George
  December 25, 2017 at 09:02

  Am citit lista acum. M-am speriat cand am ajuns la scart apoi m-am uitat la data si am inteles 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *