Rasul prostului

carlton half life Citeam ieri o parere pe care o impartasesc: cred ca pot sa-mi dau seama de inteligenta unui om in functie de regularitatea cu care rade. Nu ma refer la zambet, ala e altceva, ci rasul mai mult sau mai putin zgomotos.

Razi la orice chestie? Da-te mai asa, ca esti prostan rau. Nu, nu ai motiv sa razi la orice cacat, chiar daca esti in prima saptamana la munca si trebui sa-i intri sefului in gratii. Zambim din complezenta, zambim cand ne simtim rusinati, zambim atunci cand situatia e atat de penibila incat asta e tot ce putem schita, zambim cand doar asa ne putem bucura pe moment, dar sa nu bagam rasul prostului.

Si la femei e valabila. Lasa-ma cu asa vad eu viata, imi place sa rad. Iti place pentru ca esti proasta si asa consideri tu ca trebuie sa te comporti in societate. Dar nu-ti face cinste sa razi ca o sfecla la toate bagarile in seama ale tipului de la bar, la glumitele de cacat pe care le face colegul de birou sau la dumele cu fata, era sa cad de pe tocuri haha pe care le face prietena ta. Una e sa fii o persoana vesela, alta e sa fii proasta careia toate dumele si fazele i se par foarte comice.

Personal, un om care nu vorbeste mult si prost ori nu rade degeaba imi inspira seriozitate, isi cere respect, iar daca pare in vreun fel interesant, ma face sa-mi doresc sa-l cunosc mai bine.

Tweet

About Author: Andrei

5 thoughts on “Rasul prostului

 1. Oana.
  December 11, 2011 at 16:08

  Eu chestia asta nu am vazut-o niciodata la un barbat. Doar o femeie poate fi atat de proasta incat sa rada la absolut orice, barbatul are ‘by default’ suficient creier incat sa nu.
  (Ce misogin suna treaba asta)

 2. Andrei
  December 11, 2011 at 16:12

  😀 e si asta o zi de tinut minte

 3. Oana.
  December 11, 2011 at 16:17

  Pai ti-am zis ca mi-e dor sa citesc o chestie misogina asa cum numai tu stii sa scrii. Daca zici ca au trecut vremurile alea, ma sacrific eu, ce naiba? 😀

 4. Andra
  December 12, 2011 at 20:37

  In sfarsit zice cineva despre chestia asta! Chiar nu le mai suport si, din pacate, cunosc multe astfel de fete..la baieti nu am vazut chestia asta, poate ca Oana are dreptate ;))

 5. Ana-Maria
  December 16, 2011 at 04:45

  Eu am întâlnit un tip care râdea la absolut orice şi mă simţeam eu penibil că îi povesteam ceva trist, deprimant, tragic, aţi înţeles ideea şi el râdea…şi nu era beat, doar cică aşa e el, optimist! Mie mi s-a părut prostia cât casa şi a doua oară, nu am mai vrut să văd atâta optimism într-un singur om. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>