Mi-am dat seama de ce merg la vot

 • worst_pirateam fost, am votat. Pe langa motivele legate de moralisti, mi-am dat seama ca eu votez din frustrare. Adica stiu sigur ca n-o sa se schimbe mare lucru, insa votez impotriva celor care mi-au acuzat pe nedrept prietenii ca au facut lucruri necurate si pentru cei care, la un moment dat, m-au batut pe umar si au apreciat ceea ce incerc sa fac (si) pentru Alba Iulia. Am votat cu sila impotriva unor oameni care mi-au provocat sila.
 • Alba Iulia e atat de mica incat un tip care se ocupa de microfoanele de la festivalul de folk (sper sa nu-l confund) aranjeaza marfa in Kaufland si m-a si servit la un bar de prin Cetate. Asa arata un om care vrea sa munceasca si care probabil n-o arde intelectual spunand ca Alba Iulia sta foarte rau in ceea ce priveste locurile de munca.
 • autoritatile n-au fost luate prin surprindere de zapada asta, drumarii nu-s incompetenti, totul tine de vointa. Si nu vrea nimeni sa deszapezeasca asa cum trebuie pentru ca nu e nevoie. Ati vazut pe careva sa fi luat amenzi usturatoare? Dar usturatoare, frate, sa-si vanda ala casa. Ati vazut voi sa fie demisi 10 sefi responsabili de drumuri si judecati pentru asta? Imaginati-va ca oamenii aia, din 10 lei alocati pentru deszapezire, 4 isi baga in buzunar (comision de la firma castigatoare) si de 6 curata atat de bine incat vedem stiri nasoale despre drumurile pe care le pastoresc. Nu e incompetenta, e lipsa vointei.

Sursa foto

Tweet

About Author: Andrei

One thought on “Mi-am dat seama de ce merg la vot

 1. SilviuTz
  December 9, 2012 at 20:46

  Bine punctat.
  O vreme am zis și eu că votez din antipatie sau chiar din ură. Desigur mai e varianta ca de vreun candidat sau de regimul din care a făcut parte să te lege ceva personal, în sens negativ. Dar să votez din simpatie… niciodată și uite așa am renunțat la această idee de ceva vreme.
  Atunci voi vota când o să simt eu că vreunul mă reprezintă prin ideile sale, prin soluțiile sale, prin justețea lui, chiar dacă risc ca acel vreunul să nu existe de-a lungul vieții mele.

  PS: La referendumul din vară am votat, însă acolo nu a fost vorba să candideze unul împotriva altuia, ci doar să cadă sau nu marinelul :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>