Nu vi se pare ca parintii astia isi exploateaza copiii?

A ajuns si pe meleagurile noastre moda de pe Youtube-ul international cu continut facut de copii, dar gandit si pus in scena de parinti. Si e pe bune intrebarea din titlu, ca poate mi se pare, poate interpretez eu gresit. Dar ce am pus mai jos este fortat, e fake, eu vad doar niste copii care par sa se distreze in timp ce parintii spera sa adune milionul de vizualizari si suta de dolari aferenta. Si poate nici asta nu este gresit, ca le pune pruncilor mancare pe masa. Sau?

Tati nu stia nimic despre farsa pe care i-am pregatit-o (impreuna cu el). Atat de linistit sta un nene, in fata camerei, cand fetita lui se simte rau si vomita.

Si da, cu siguranta tati dormea.

Ambele canale au deja peste 20 de milioane de vizualizari in total, in mai putin de un an.

Tweet

About Author: Andrei

3 thoughts on “Nu vi se pare ca parintii astia isi exploateaza copiii?

 1. Ion Anton
  July 11, 2017 at 09:30

  Eu nu sunt de acord cu postarile astea excesive cu copii, mai ales cand sunt mici. Daca vrei sa filmezi sa ai amintiri, pastreaza-le pentru tine, copilul va creste si va vedea toate aceste lucruri. Este doar parerea mea.

 2. oto toyota hilux
  August 13, 2017 at 18:29

  thanks your post, it really helpful …

 3. irina sa
  January 18, 2018 at 19:33

  Intarzii cu raspunsul, recent am gasit acele “kacanale” modovenesti.O familie intreaga.Unele clipuri sunt ok, dar eu una sunt complet impotriva.Nu inteleg ce au acei parinti in mintea lor.Eu una gandesc cu raul: pericole, pedofilie, hate. Copii astia cand vor creste le vor urma exemplul drept unul bun.Fiind mici, pare frumos “yee sunt youtuberita”.Sa nu mai vorbim de faptul ca acei oameni catiga bani prin.. nici nu pot sa-i zic clickbait ca e prea jenant.In lumea civilizata, din strainatate nu exista asa ceva nici pe youtube nici pe oricare alt site.Oricum, au multe voturi negative din cate am observat iar regula impusa de youtube de acum cateva zile nu le va mai garanta succesul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *