Sunt un tip pe care-l câştigi greu. Şi pe care îl ţii lângă tine destul de greu, pentru că viaţa-i prea scurtă ca să mi-o petrec cu oamenii nepotriviţi. Apreciez enorm calitatea oamenilor şi mă gândesc mereu cum să îi fac fericiţi pe cei care ţin la mine. Toată lumea pleacă de la start cu nota minimă şi adună puncte pe parcurs. Aşa mă scutesc de bătăi inutile de cap.

Sunt un tip normal. Şi normalitatea e la mare căutare.

Sunt bine crescut şi am o educaţie sănătoasă. Nu cred că mi se cuvine nimic şi ştiu că nimeni nu îmi datorează nimic, aşa că n-am aşteptări decât de la mine. Locuiesc în „Cealaltă Capitală” şi mi se pare cel mai frumos oraş din România. Nu mă gândesc să-l părăsesc prea curând, deşi am învăţat să nu spun niciodată „Niciodată”.

Ascult şi nu-mi place să vorbesc aiurea. Pun întrebări pentru că sunt conştient că nu m-am născut ştiindu-le pe toate.

Nu-mi trebuie multe ca să fiu mulţumit. Fericit, cum îi ziceţi voi. Vreau o casă şi o femeie care să mă lase s-o fac fericită.

Pierd vremea pe tumblr şi ascult muzică multă pentru că e singurul lucru care-mi schimbă radical starea. M-am uitat la 80% dintre meciurile pe care le-a jucat FC Barcelona de cinci ani încoace. Se poate spune că sunt fan, sau ceva.

De curand m-am apucat de vlogging - link

Ne putem intersecta pe admin@makavelis.com, Twitter sau Facebook.